219,-
Nettlager • 50+ på lager
På lager i 118 butikker • Klar på 1 time
Har du kyllingfilet til overs? Vi viser deg hvordan du kan oppbevare, fryse ned og bruke kyllingfilet på en effektiv og trygg måte.
Kyllingfilet kan kjøpes i både små og store pakker, men det er jo ofte slik at man i mange tilfeller beregner litt for mye enn for lite i innkjøpene.
Kylling må behandles med respekt, og god hygiene er ekstra viktig når rå kylling skal tilberedes. For å forhindre matsvinn og bakterievekst har vi samlet de beste tipsene for skikkelig oppbevaring og behandling av kyllingfilet. Du bør for eksempel fryse ned kyllingen når den er så ferskt som mulig, og unngå at kyllingen ligger i kjøleskapet noen dager etter åpning før du fryser.
Hvert år kaster vi nordmenn 41,5 kg med mat, og ofte er dette helt fine varer som ikke er nødvendig å kaste. Få heller noen enkle og smakfulle tips til hva du kan gjøre med maten som blir til overs!
Har du rå kylling til overs er er vårt beste tips å marinere kjøttet. Ikke bare setter det god smak, men det øker også holdbarheten. Det samme gjør vakuumering. Du kan fint bruke vanlig fryseposer, men ved vakuumering vil kyllingen holde seg godt i fryseren i inntil 2 måneder. Et tips er å fryse kyllingen ned porsjonsvis slik at du enkelt kan ta ut etter behov i travle hverdager.
Server gjerne de marinerte grillspydene med det du måtte ønske av ris, pasta eller poteter.
Nettlager • 50+ på lager
På lager i 118 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • 50+ på lager
På lager i 125 butikker • Klar på 1 time
GLOBAL
Rustfritt stål av høy kvalitet
Ligger godt i hånden og lett å håndtere
Nettlager • 50+ på lager
På lager i 119 butikker • Klar på 1 time