32 lag damask
Håndtak av pakkatre
Velegnet til de fleste skjæreoppgaver
Ultra-skarpt 20 cm blad
Høypresterende rustfritt stål
Ergonomisk håndtak
Velegnet for profesjonelle og hjemmekokker
Stilren og moderne design
2 999,-
KAI SHUN KOKKEKNIV 20CM
11570028
Produktdetaljer
Bruksområder
Skjæring, Filetrering, Snitting
Kokkekniv 20 cm i den legendariske og bestselgende KAI Shun Classic serien. En allsidig kniv som egner seg til både fisk, kjøtt og grønnsaker. Kniven er produsert i høyytelses VG-MAX stål med 32-lags damaskstål. Dette betyr en sylskarpkniv med utrolige skjæreegenskaper over lang tid. Håndtaket er D-formet og fremstilt i PakkaWood. Et komposittmateriale som er svært holdbart og gir et godt grep. Knivene er håndlaget i Japan etter gamle samuraitradisjoner.
- 61 (±1) HRC Rockwell.
- Blad 20 cm