ØYO
ØYO UTBEININGSKNIV POM BUET 15CM
Ideell for profesjonelle kokker og hjemmekokker
Bærekraftig og slitesterkt materiale
479,-
Nettlager • 50+ på lager
På lager i 119 butikker • Klar på 1 time
Er du en av dem som kjenner stresshormonene krible når det snakkes om ribbe og sprø svor? Her kan du se hvordan du enkelt lager deilig og smakfull ribbe – helt uten stress. Nemlig ribbe helt uten svor.
Ved å spille av videoen, godtar du YouTubes bruk av informasjonskapsler. Mer info.
Mange mener det blir som å banne i kirken. Men Espen Karlsen, vår tidligere administrerende direktør er også utdannet kokk – og han sverger altså til ribbe uten svor. Her får du Espens tips og fremgangsmåte.
Bruk tynnribbe, og sørg for at svoren er hel når du kjøper den – altså fri for ferdigskårede ruter. Da blir det enklere å skjære av svoren. Det er også en fordel at bena allerede er saget over. Da blir det nemlig enklere skjære ribba i serveringsstykker.
Med ribba trygt i hus kan du starte resten av forberedelsene.
ØYO
Ideell for profesjonelle kokker og hjemmekokker
Bærekraftig og slitesterkt materiale
Nettlager • 50+ på lager
På lager i 119 butikker • Klar på 1 time
Nettlager • 7 på lager
På lager i 119 butikker • Klar på 1 time
SCANPAN
Pannen er ovnfast opptil 260°C
Tåler oppvaskmaskin
Nettlager • Midlertidig utsolgt
På lager i 10 butikker • Klar på 1 time